Välkommen till Omsorgsfamiljen » Hemtjänst » Bli kund

Bli kund

Omsorgsfamiljen och våra kunder

Du som är 65 år och äldre och har ett behov av hjälp och stöd i vardagen kan ansöka om ett bistånd från Kommunen där du bor. Du ringer till din Kommun och får sedan ett hembesök från en Biståndsbedömare som tillsammans med dig och dina anhöriga beslutar om vad du behöver hjälp med och hur mycket hjälp du behöver.  När det finns ett beslut så bestämmer du helt själv vilket företag  som ska komma hem till dig på dagarna. Det är den delen som kallas kundval.

Om du vill få kontakt med din Biståndsbedömare för ett hembesök så ringer du till Äldre direkt på Stockholms stad på telefon 08 806565 så får du bra och trevlig hjälp. Här hjälper man dig att ansöka om hemtjänst, ansöka om ändrat bistånd eller att byta utförare. Äldre direkt är en servicetelefon för alla äldre i Stockholm där man får hjälp att hitta fram till olika servicefunktioner. Om du vill ha hjälp av oss att få kontakt är det bara att komma ner till kontoret eller ringa till oss på 0721 719902 eller 01.

Kunden väljer själv vem som ska utföra tjänsterna och vi vill självklart att du ska välja oss och vårt företag Omsorgsfamiljen.

Du kan ta kontakt med Eva-Lotta Kassel på 0721 719901. Eva-Lotta är Leg sjuksköterska sedan 40 år och har arbetat med både Hälso- och sjukvård, Primärvård och Äldrevård. Eva-Lotta ansvarar för att,  tillsammans med ett antal duktiga kollegor och arbetskamrater, driva en Hemtjänst som står för ett helhetstänk kring dig som vår kund.

På kontoret i Hagsätra finns Anneli Selander som är Enhetschef och som har arbetat i många år med Vård och Omsorg och med Hemtjänst och som svarar på 0721 719902

På vårt kontor i Åkersberga finns Lotta Lindgren som är Enhetschef och Undersköterska och har arbetat i många år med Vård och Omsorg och med Hemtjänst och som känner området väl. Lotta svarar på 076 1869478.

På vårt kontor i Fruängen finns Tina Eriksson som är Enhetschef och Undersköterska med många år i hemtjänsten. Tina når du på 076 3165513.

Eva-Lotta Kassel är också Omsorgsfamiljens VD. Eva-Lotta har huvudansvar för Omsorgsfamiljens Hemtjänst och Personlig Assistans och delar sin tid mellan våra enheter.